top of page
Meerwaardig_def5.jpg

Over Meerwaardig

Het adviesbureau
van René Severens

BTW draait om cijfers, feiten en regels. Maar voor ons begint elke samenwerking bij de mens en de onderneming. Want we werken samen met en voor jou. Jouw vraag en onze kennis vinden elkaar in een betrokken samenwerking. Met als resultaat: eerlijk advies en een uitgesproken standpunt over de beste oplossing. Dat is de kracht van Meerwaardig. Want we zijn ervan overtuigd dat alleen eerlijk en transparant advies je écht vooruithelpt.

 

Waardevolle ervaring bij de Belastingdienst en als BTW-specialist 
Meerwaardig is een adviesbureau met diepe wortels in de fiscale wereld. Ik startte in 1991 als inspecteur bij de Belastingdienst, vanuit de drive om iets te betekenen voor mensen. Na zeventien jaar maakte ik de overstap naar de advieswereld bij WVBD AdviseursAccountants. Hier zette ik mijn fiscale kennis in voor grote organisaties en MKB’ers. Dankzij deze waardevolle ervaring durf ik met een gerust hart te zeggen: ‘Ik weet hoe het werkt.’ En mocht er overleg nodig zijn met de Belastingdienst, dan zijn de lijnen kort in mijn rijke netwerk.

 

Geboeid door BTW-vraagstukken
BTW is voor mij al dertig jaar een interessante puzzel. Het is een technische belasting, waarbij er altijd iets gebeurt in het veld van acties en transacties. Door alle regels én jouw situatie door en door te kennen, kom ik met gerichte antwoorden voor jouw situatie. Of het nu gaat om een teruggave van belasting, om het fiscaal toetsen van je plannen of de begeleiding bij een complexe vastgoedtransactie. Ik anticipeer op feiten en regels, kijk vooruit naar de toekomst en maak afgewogen inschattingen. Vertaald in een concreet advies met een heldere en begrijpelijke onderbouwing.

 

Op zoek naar een BTW-specialist?
Ben je op zoek naar een BTW-specialist die de ins en outs kent van de regelgeving. Iemand die in harmonie met je samenwerkt aan de beste fiscale oplossing? Dan nodigen we je van harte uit voor een persoonlijke kennismaking. Contact

Het CV van René Severens
1989

Afgestudeerd fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg. 

 

1991 – 2008

Werkzaam bij de belastingdienst.

Als inspecteur betrokken bij verschillende BTW-onderwerpen en sectoren. Van landbouw tot gezondheidszorg en van onderwijs tot internationaal opererende multinationals. 

 

2008 – 2019 

Adviseur bij WVDB Adviseurs Accountants.

Hier zette ik de BTW-praktijk op en bouwde deze uit tot een team van vijf medewerkers. Mijn focus lag op vastgoed, gezondheidszorg en internationaal opererende ondernemingen.  

 

Lees verder voor mijn uitgebreide cv bekijk mijn LinkedIn profiel

bottom of page