top of page
Meerwaardig_def3.jpg

BTW in de zorg

Een vertrouwd gezicht
in jouw sector

Meerwaardig is een vertrouwd gezicht bij veel zorginstellingen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in deze sector zijn we thuis in alle actuele regels. We weten precies hoe jouw organisatie optimaal moet omgaan met de complexe BTW-regelgeving. Hoe we de kansen benutten en onnodige kosten voorkomen. Samen met jou kijken we hoe we de BTW-druk zo laag mogelijk kunnen houden voor je organisatie. En wat je vraag ook is: je kunt rekenen op onze ervaring, onze kennis van jouw branche en een betrokken aanpak bij je organisatie.  

 

Veel voorkomende vraagstukken in de zorg

Geen enkele zorginstelling is hetzelfde, en dat geldt ook voor de vragen die we oplossen voor onze klanten in de zorg. Toch zien we veelvoorkomende onderwerpen die spelen bij vrijwel elke instelling. Bijvoorbeeld de vrijstelling van BTW voor detachering van zorgpersoneel. Het is raadzaam om na te gaan of deze vrijstelling ook geldt voor jouw situatie. Daarnaast kan er BTW aan de orde komen bij andere activiteiten, bijvoorbeeld bij het samenwerken met derden. Een andere uitdaging is hoe je de mogelijkheden op aftrek van voorbelasting optimaal kan benutten.  

 

Wat kunnen we voor je betekenen?
We zijn benieuwd naar de BTW-vragen die spelen bij jouw organisatie. Wij bespreken deze graag met je tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met ons op via 06 461 795 51 of info@meerwaardig.nl

bottom of page