top of page
Meerwaardig_def2.jpg

BTW in de vastgoedsector

Thuis in de
hele bouwcyclus

In de vastgoedsector spelen BTW en overdrachtsbelasting een belangrijke rol. Tijdens de hele bouwcyclus - van de aankoop van grond tot en met de sloop van een gebouw - komen er vaak complexe fiscale vraagstukken om de hoek kijken. Omdat het onmogelijk is om deze zelf op te lossen, is Meerwaardig je vertrouwde adres voor BTW-advies. Wij zijn meer dan thuis in de vastgoedsector. We weten precies wat de actuele regels zijn en hoe deze optimaal toe te passen voor jouw situatie. 

 

Veel voorkomende vraagstukken in de vastgoedsector

Geen enkel bouwproject is hetzelfde, en dat geldt ook voor de BTW-uitdagingen die we tegenkomen in je branche. Toch zien we enkele veelvoorkomende vraagstukken die spelen bij vrijwel elke instelling. Bijvoorbeeld op het gebied van overdrachtsbelasting, BTW over de levering van bouwkavels of de fiscale gevolgen van de verkoop van een gebouw. En zo zijn er nog tal van zaken, waarbij goed advies onmisbaar is om de fiscale kansen te benutten en onnodig hoge kosten te vermijden.

 

Referenties in de vastgoedsector 
Meerwaardig werkt onder meer voor de onderstaande organisaties: 

<logo’s/namen referenties>

Wat kunnen we voor je betekenen?
We zijn benieuwd naar de BTW-vragen die spelen bij jouw organisatie. Wij bespreken deze graag met je tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met ons op via 06 461 795 51 of info@meerwaardig.nl

Klanten over Meerwaardig

“René beantwoordt voor Janssen de Jong Projectontwikkeling alle vragen op het gebied van BTW en Overdrachtsbelasting bij de ontwikkeling van vastgoed. Hij reageert adequaat, denkt in mogelijkheden en komt met heldere en duidelijke antwoorden en adviezen. René is één van ons en een uitermate plezierig persoon om mee samen te werken. Ben je op zoek naar een goede BTW/OvB-specialist, dan kan ik je René zeker aanbevelen.”

Ronald Stalenberg
Senior Jurist Janssen de Jong

Projectontwikkeling B.V.

logo-jajowit.png
bottom of page